Condiții de livrare / Retur produse

Condiții de livrare

Toate produsele beneficiază de livrare prin firma de curierat.

După stabilirea detaliilor de livrare produsele achiziționate vor fi transportate de curier la adresa menționată după plasarea comenzii.

Toate comenzile plasate în intervalul orar 8:00 – 15:00 de luni pana vineri, vor fi procesate în aceeași zi. Comenzile plasate după ora 15:00 și cele plasate în week-end, vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Termenul de livrare a produselor de către curier variază de la 1 la 5 zile lucrătoare (funcție de cantitatea de produse comandate, dimensiune, greutate, adresa de livrare). Anumite localități nu sunt acoperite de serviciile de curierat („livrare door to door”), produsele putând fi ridicate din cel mai apropiat centru logistic al firmei de curierat prin care a fost efectuată livrarea.

Termenul maxim în care clientul intră în posesia bunurilor comandate este de 14 zile lucrătoare (exclus perioada sărbătorilor de Paște, iarnă, Black Friday). 

Retur produse

Anumite produse comercializate care depășesc în greutate, lungime, volum, sau prezintă risc major de deteriorare pe timpul transportului (exemplu: panourile fotovoltaice, șinele de la sistemele de fixare cu lungime de peste 3 m, produsele cu greutate brută de peste 200 kg, etc.) vor fi livrate prin metode alternative de transport (exemplu: bursa de transport, soluții de transport paletizat, etc.). 

Conform OUG nr. 34/2014 cumpărătorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanță în termen de 14 zile începând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului.

Aveți posibilitatea ca în acest termen sa returnați produsul obligatoriu ca acesta sa fie returnat în ambalajul original. Pentru aceasta ne puteți comunica intenția Dumneavoastră de retur în orice modalitate dorită (în scris – plic la poștă, prin e-mail, prin telefon, etc.).

În procesul de retur, puteți folosi orice serviciu de expediție suportând costurile de expediție.

Suma produsului se va rambursa prin virament bancar în contul cumpărătorului în termen de 14 zile lucrătoare din momentul ce produsul este returnat către vânzător.

Produse care nu sunt acceptate la retur:

-produse aduse pe bază de comandă fermă pentru a cărei furnizare a fost nevoie de plată în avans;

-produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, care prezintă urme evidente de folosire, uzură excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, deformări, șocuri mecanice / electrice. Inspectați vizual produsele la recepționarea acestora de la curier și contactați în cel mai scurt timp comerciantul dacă ați constatat defecte estetice. Menționați aceste defecte și pe documentele de însoțire a produselor primite de la curier.

-acumulatorii care prezintă urme de folosire pe borne;

-mai multe produse identice dacă au fost desigilate toate.